SEMOGA ALLAH MERAHMATI MEREKA BERDUA. AJAL BERSAMA, SUAMI MAUT DAHULU LEPAS BERTARUNG NYAWA ISTERI MENYUSUL (12GAMBAR)

Posted on

“Manakala Mohd Shafiq dan penumpang Proton Wira, Yan Faridah Zahir, 48, yang merupakan isteri mangsa mengalami cedera parah, kedua mangsa dihantar ke hospital untuk rawatan lanjut, ” katanya di sini, hari ini.

Mengulas lanjut, Mohamad Shahril berkata, pihaknya menerima maklumat berhubung kejadian kira- kira jam 3.28 petang sebelum satu jentera dan satu pacuan empat roda dengan kekuatan tujuh anggota digerakkan ke tempat kejadian.

“Kesemua mangsa tersepit berjaya dikeluarkan anggota bomba dan penyelamat dan diserahkan kepada phak hospital dan polis untuk tindakan lanjut, ” katanya.

Arwah Ayub berkhidmat di SUK Perak merupakan seorang yang berdedikasi dan disenangi ramai mereka berasal dari Jelapang Tambahan Ipoh jenazah keduanya selamat disemadikan di Tanah Perkuburan Gurap petang petang tadi.

Semoga anak-anak nya tabah mereka yatim piatu sekelip mata ada antara anak arwah yang sudah bertunang dan bakal mendirikan rumah tangga mereka pasti terasa apabila kehilangan kedua-dua ibu bapa. Al fatihah.

Sumber: sepatuputih